Oldenburg Advokatfirma

Nyheder

Oldenburg Advokatfirma søger stud.jur. til tiltrædelse den 1. august 2023

13. marts 2023
Erhvervslejekontrakt – En komplet gennemgang

En erhvervslejekontrakt danner fundamentet for hele lejeperioden, og det er derfor vigtigt, at kontrakten indeholder alle væsentlige vilkår for parternes aftale.

22. november 2022
Alt du skal vide om en tidsbegrænset lejekontrakt

I dette indlæg vil vi gennemgå reglerne form hvornår en lejekontrakt må være tidsbegrænset, samt hvordan et sådant vilkår gyldigt aftales.

26. oktober 2022
Folketinget har vedtaget en ny lov om et loft over huslejestigninger

Folketinget har i september 2022 vedtaget en ny lov om et loft over huslejestigninger. Loftet kommer til at gælde de kommende 2 år, og her kan du læse mere om, hvad det kommer til at betyde for dig.

14. september 2022
Typeformular A 10. udgave – en komplet gennemgang

Den 1. september 2022 blev den nye typeformular A 10. udgave endelig offentliggjort. I dette indlæg får du en komplet gennemgang af hvad der nyt, og hvad du skal være særligt opmærksom på, når du benytter den nye typeformular.

11. august 2022
Få en gratis advokat med fri proces

Find ud af, om du kan opnå fri proces til at føre din sag, hvis du selv skal anlægge en retssag eller der er blevet anlagt en sag mod dig.

11. august 2022
Få gratis advokatbistand med retshjælpsforsikring

Bliv klogere på, om du kan få økonomisk bistand gennem din retshjælpsforsikring, hvis du er blevet involveret i en civil retssag.

21. juli 2022
Den 1. juli 2022 trådte den nye lejelov i kraft

Den 1. juli 2022 trådte den nye lejelov i kraft. Her er alt du skal vide om den nye lejelov, og de udfordringer den medfører.

Det er nemt.

Bare fortæl os om din udfordring.

Så gør vi det beskidte arbejde.