Oldenburg Advokatfirma

Gå i gang

Gratis vurdering

Kontakt os i dag og få en gratis vurdering af din sag.

Du er også velkommen til at ringe til os på:

31 64 48 22

Eller til at sende en mail:

kontakt@oldenburg-adv.dk

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvad siger vores klienter?

Vi har med stor succes brugt Fredrik Oldenburg, og har været mere end tilfredse. Han er grundig, rar og nem at få fat i, ved selv de mindste spørgsmål. Kvaliteten af hans arbejde har været i top, og vi har hele vejen igennem følt os trygge. Vi anbefaler uden tvivl Frederik, og bruger ham gerne igen.

Minna Boligejer

Ønsker man en advokat der er passioneret, dedikeret og ærekær omkring sit arbejde, er Frederik Oldenburg den rette til opgaven. Vi har med stor succes og glæde benyttet Frederik i mange år som advokat til vores til erhvervsjura, og anbefaler ham varmt til alle.

Martin Virksomhedsejer, CEO

Jeg følte mig tryg gennem hele processen, og kunne altid kontakte Frederik når jeg havde spørgsmål eller bekymringer til min sag. Jeg vil helt sikkert bruge hans tjenester igen og anbefale ham til alle, der søger en dygtig advokat. Frederik Oldenburg har fået udlejer til at udbedre mange ting, og han holdt mig løbende opdateret om processen. Mine varmeste anbefalinger

Ahmed Selvstændig

Frederik repræsenterede mig i en boligsag, som vi vandt. Han var meget grundig og professionel, og tog opgaven meget seriøst. Allerede fra starten følte jeg mig tryg ved hans person og arbejde i sagen. Han håndterede hele sagen meget kompetent. Med fokus på det væsentlige i sagen vandt vi uforbeholdent.

Klaus Lejer

Vores arbejdsområder

Søger du en advokat til retssager? Det er vi specialister i hos Oldenburg Advokatfirma. Kontakt os for en gratis vurdering af din sag.

Læs mere om retssager

Advokat til lejeret. Fra vores kontor i København rådgiver vi både lejere og udlejere om lejerettens udfordringer.

Læs mere om lejeret

Har du brug for en advokat til inkasso? Vi er specialister i advokatinkasso, og vi står klar til at hjælpe dig med at få pengene hjem.

Læs mere om inkasso

Er du på udkig efter et nyt sted at bo og har du brug for en advokat til boligkøb? Kontakt os for en gratis vurdering.

Læs mere om boligkøb

Har du brug for en advokat til selskabsret? Hos Oldenburg Advokatfirma får du mere end bare en juridisk rådgiver.

Læs mere om selskabsret

Har du brug for en advokat til kontrakter? Hos Oldenburg Advokatfirma kan vi hjælpe med at udarbejde kontrakter til din virksomhed.

Læs mere om kontrakter

Så nemt er det

Send oplysninger

Send os en kort beskrivelse af, hvad du gerne vil have hjælp til.

Gratis vurdering

Vi gennemgår sagen, indhenter yderligere dokumentation og drøfter sagen med dig.

Sagen føres

Vi finder i fællesskab med dig ud af, om du ønsker vores hjælp.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Føre en retssag

Få hjælp til at føre en sag fra en advokat med speciale i at føre retssager og erfaring fra retssalene i by- og landsretterne over hele landet.

Købe bolig

Hvis du har fundet drømmeboligen, så lad en boligadvokat hjælpe med alt papirarbejdet. Vi står for både rådgivning, berigtigelse og tinglysning af skøder.

Oprette et selskab

Selskabsformer, stiftelsesdokumenter, vedtægter osv. Det er med at holde tunget lige i munden, når man skal starte en virksomhed. Få hjælp af en selskabsadvokat til alt det juridiske.

Udarbejde en kontrakt

Hvis du skal udarbejde en kontrakt - eller har brug for hjælp til gennemgang af en kontrakt du har modtaget - så står vi til rådighed med kyndig bistand.