Oldenburg Advokatfirma

Gå i gang

Gratis vurdering

Kontakt os i dag og få en gratis vurdering af din sag.

Du er også velkommen til at ringe til os på:

31 64 48 22

Eller til at sende en mail:

kontakt@oldenburg-adv.dk

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvad siger vores klienter?

Vi har med stor succes brugt Fredrik Oldenburg, og har været mere end tilfredse. Han er grundig, rar og nem at få fat i, ved selv de mindste spørgsmål. Kvaliteten af hans arbejde har været i top, og vi har hele vejen igennem følt os trygge. Vi anbefaler uden tvivl Frederik, og bruger ham gerne igen.

Minna Boligejer

Ønsker man en advokat der er passioneret, dedikeret og ærekær omkring sit arbejde, er Frederik Oldenburg den rette til opgaven. Vi har med stor succes og glæde benyttet Frederik i mange år som advokat til vores til erhvervsjura, og anbefaler ham varmt til alle.

Martin Virksomhedsejer, CEO

Jeg følte mig tryg gennem hele processen, og kunne altid kontakte Frederik når jeg havde spørgsmål eller bekymringer til min sag. Jeg vil helt sikkert bruge hans tjenester igen og anbefale ham til alle, der søger en dygtig advokat. Frederik Oldenburg har fået udlejer til at udbedre mange ting, og han holdt mig løbende opdateret om processen. Mine varmeste anbefalinger

Ahmed Selvstændig

Frederik repræsenterede mig i en boligsag, som vi vandt. Han var meget grundig og professionel, og tog opgaven meget seriøst. Allerede fra starten følte jeg mig tryg ved hans person og arbejde i sagen. Han håndterede hele sagen meget kompetent. Med fokus på det væsentlige i sagen vandt vi uforbeholdent.

Klaus Lejer

Vores arbejdsområder

Hvad vi gør

Gratis vurdering

Vi står altid til rådighed for en uforpligtende vurdering af din sag. Og det gør vi helt gratis.

Vi finder løsninger

Vi tager kun de sager, som vi mener, vi kan gøre en forskel i. Det er din garanti for det bedste resultat.

Din succes er vores succes

Vi sætter dine behov i første række, for din succes er en forudsætning for vores.

Hvad kan vi hjælpe med?

Føre en retssag

Få hjælp til at føre en sag fra en advokat med speciale i at føre retssager og erfaring fra retssalene i by- og landsretterne over hele landet.

Købe bolig

Hvis du har fundet drømmeboligen, så lad en boligadvokat hjælpe med alt papirarbejdet. Vi står for både rådgivning, berigtigelse og tinglysning af skøder.

Oprette et selskab

Selskabsformer, stiftelsesdokumenter, vedtægter osv. Det er med at holde tunget lige i munden, når man skal starte en virksomhed. Få hjælp af en selskabsadvokat til alt det juridiske.

Udarbejde en kontrakt

Hvis du skal udarbejde en kontrakt - eller har brug for hjælp til gennemgang af en kontrakt du har modtaget - så står vi til rådighed med kyndig bistand.

Ofte stillede spørgsmål

Hos Oldenburg Advokatfirma tilbyder vi omfattende juridisk rådgivning og assistance inden for en bred vifte af retsområder.

Vi adskiller os ved vores engagement i at levere personlig og skræddersyet rådgivning til hver af vores klienter. Inden vi påtager os en opgave, vurderer vi både dine muligheder for at opnå det bedste resultat i sagen, samt de forventede omkostninger.

Vi er dedikerede til at yde professionel og skræddersyet bistand til vores klienter i alle faser af deres juridiske udfordringer.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Hos Oldenburg Advokatfirma beskæftiger vi os med en bred vifte af sager inden det obligationsretlige område.

Vi kan hjælpe med sager om bl.a. lejeret, kontrakter, boligkøb, inkasso, civile retssager, selskabsret mv.

Vi tilbyder både generel rådgivning og konkret juridisk bistand, og vi bistår således med følgende opgaver:

  • Juridiske vurderinger af konkrete spørgsmål
  • Korrespondance og forhandling med sagens parter
  • Udarbejdelse og fortolkning af kontrakter
  • Deltagelse i retssager i civil- og fogedretten
  • Oprettelse og ændring af selskaber
  • Berigtigelse af bolighandler

 

Vi bestræber os på at skræddersy vores bistand, så du får præcis den rådgivning du har brug for i din konkrete situation.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Du kan kontakte os ved at ringe til vores kontor på tlf. +45 31 64 48 22, sende os en mail på kontakt@oldenburg-adv.dk eller udfylde kontaktformularen her på vores hjemmeside.

Hvis du vil møde os personligt, kan du finde os på vores kontor på Christians Brygge 28, 1. sal, 1559 København V.

Vi har åbent mandag til fredag kl. 9-16.

Vi vil være glade for at planlægge en konsultation, der passer til dine behov.

Vi bestræber os på at tilbyde en gennemsigtig prisstruktur i vores arbejde.

Som udgangspunkt yder vi juridisk bistand til en timepris på kr. 1.850,00 ekskl. moms. Men vi vil ofte være i stand til at tilbyde en fast pris på den enkelte opgave.

Vi tilbyder altid en gratis vurdering af sagen, inden vi påbegynder vores arbejde.

Du kan læse mere om sagsomkostninger i civile retssager lige her.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, og få en gratis vurdering af, hvad det vil koste at føre din sag.

Vi forsøger at løse alle sager så hurtigt som det er muligt.

Det vil dog altid afhænge af den konkrete opgave, hvor lang tid det vil tage at løse sagen.

Ved besvarelse af simple juridiske spørgsmål, kan vi klare dette på daglig basis. Udarbejdelse af konktrakter eller juridiske dokumenter kan typisk klares inden for 1-2 uger.

Hvis der skal føres en civil retssag, vil sagens forløb afhænge af domstolenes sagsbehandlingstider, og der må derfor forventes, at en retssag tager ca. 1-2 år, inden den bliver afgjort.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, og hvor lang tid vi skal bruge på at løse den konkrete opgave.

Få en gratis vurdering af din sag