Oldenburg Advokatfirma

Stud.jur. til snarlig ansættelse

Er du på udkig efter et spændende studiejob med mulighed for indflydelse og ansvar? Så læs med nedenfor!

Jeg søger en stud.jur. til min virksomhed, Oldenburg Advokatfirma, til ca. 20 timer pr. uge fra den 1. september 2022 eller snarest muligt.


Du får:

  • Mulighed for indflydelse på virksomhedens fremtid
  • Ansvar for egne opgaver
  • Unik mulighed for oplæring og udvikling


Du er:

  • I stand til at arbejde selvstændigt og påtage ansvaret for egne opgaver
  • Initiativrig og opsøgende over for nye opgaver
  • Positiv af sind og i stand til at bevare et godt humør når det går stærkt

 

Der er tale om en stilling, hvor det forventes, at du kan arbejde selvstændigt og løse juridiske samt administrative opgaver på egen hånd. Derfor er det en fordel, hvis du er på kandidaten og har erfaring fra tidligere stillinger. Men der er ingen specifikke krav til erfaring, og den rette kandidat kan komme i betragtning uanset meritter.

Opgaverne vil være mange forskellige og vil bestå af alt fra telefonpasning og udarbejdelse af markedsføringsmateriale til behandling af mindre komplekse retssager, herunder udarbejdelse af processkrifter.

Det er dog vigtigt at understrege, at der også er tale om en stilling med fleksible rammer, hvorfor de faktiske arbejdsopgaver i høj grad vil afhænge af evner og engagement.

Oldenburg Advokatfirma er en nystartet advokatvirksomhed, der leverer primært erhvervsretlig rådgivning til små og mellemstore virksomheder samt selvstændigt erhvervsdrivende. Derudover beskæftiger vi os med visse opgaver inden for fast ejendom, herunder særligt lejeret.

Kontoret drives af advokat undertegnede, advokat Frederik Oldenburg. Du kan læse mere om Oldenburg Advokatfirma her på hjemmesiden.

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, er du velkommen til at sende en ansøgning og CV til fo@oldenburg-adv.dk. Spørgsmål til stillingen kan ske ved telefonisk henvendelse på 31 64 48 22 eller pr. mail.

Samtaler afholdes løbende. Tiltrædelsesdato efter aftale.

Ansøgningsfrist: 15. august 2022

Jeg ser frem til at høre fra dig.

 

Med venlig hilsen

Advokat Frederik Oldenburg