Oldenburg Advokatfirma

Oldenburg Advokatfirma søger stud.jur. til tiltrædelse den 1. august 2023

Der er tale om en stilling, hvor det forventes, at du kan arbejde selvstændigt, herunder løse juridiske og administrative opgaver på egen hånd. Derfor er det en fordel, hvis du er på kandidaten og har erfaring fra tidligere stillinger. Men der er ingen specifikke krav til erfaring, og den rette kandidat kan komme i betragtning uanset meritter.

Opgaverne vil være mange forskellige og vil bestå af alt fra telefonpasning og udarbejdelse af markedsføringsmateriale til behandling af mindre komplekse retssager, herunder udarbejdelse af processkrifter.

Det er dog vigtigt at understrege, at der også er tale om en stilling med fleksible rammer, hvorfor de faktiske arbejdsopgaver i høj grad vil afhænge af kandidatens evner og engagement.

Du får:

  • Mulighed for indflydelse på virksomhedens fremtid
  • Ansvar for egne opgaver
  • Unik mulighed for oplæring og udvikling

Du er:

  • I stand til at arbejde selvstændigt og påtage ansvaret for egne opgaver
  • Initiativrig og opsøgende over for nye opgaver
  • Positiv af sind og i stand til at bevare et godt humør når det går stærkt

Hos Oldenburg Advokatfirma beskæftiger vi os med en række forskelligartede områder inden for advokatfaget. Det kan forventes, at du vil arbejde med bl.a. lejeret, inkasso, boligkøb, kontrakter og generel erhvervsret.

Du kan læse mere om Oldenburg Advokatfirma på www.oldenburg-adv.dk.

I forbindelse med ansøgningsprocessen kan udvalgte kandidater blive bedt om at besvare nogle opgaver, der har til formål at give et indblik i den tankegang og de opgaver, der præger kontoret.

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, er du velkommen til at sende en ansøgning, CV og karakterudskrift til advokat Frederik Oldenburg på fo@oldenburg-adv.dk.

Ansøgningsfristen er den 1. maj 2023. Samtaler forventes afholdt i løbet af maj og juni, mens tiltrædelse forventes at blive til den 1. august 2023.

Spørgsmål til stillingen kan ske ved telefonisk henvendelse på 25 34 07 66 eller pr. mail.